Comença el nou cicle de contes a la biblioteca

Passat l’estiu, tornem a les rutines, l’escola i també a les activitats infantils a la biblioteca. Com hem anat fent sempre, tots els dimecres a la tarda us plantegem activitats infantils. Així comencem el curs amb un cicle de contes estrafolaris. Uns contes que ens plantegen personatges i situacions completament diferents a la realitat habitual i que no fan res més que estimular la imaginació, un exercici molt sa que es pot aconseguir a través dels contes.

papu

Il·lustració de Maurizio A. C. Quarelli

El primer conte ‘El Papu’, està escrit per Pablo Albo i il·lustrat per Maurizio A. Quarello. Ha estat traduït del castellà a 6 idiomes i com tots els contes del cicle ha estat publicat per OQO Editora. Desmitifiquem un

personatge, que al nord de Catalunya serveix per fer por als xiquets i el convertim en un home víctima de la seua ineptitud com a cuiner. Com que no sap cuinar es menja la gent, però el conte li dóna la volta a la situació ja que li ensenyen a cuinar i el conviden a pastís, així no es menjarà mai més a ningú. També posa en valor la capacitat de fer coses que tenen els més petits, tota una lliçó que donen una xiqueta petita i una formiga que es converteixen en els herois del conte!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s