La imaginació

Gran paraula! T’imagines? Imagina’t! Això ni t’ho imaginaves!! La fem servir molt a sovint, però la posem en pràctica? No, això és de criatures… I perquè no podem deixar-nos anar una mica i imaginar? És un bon exercici.

A través dels contes (i de les novel·les) posem a les nostres mans una porta oberta a la imaginació, algú l’ha pensat per a nosaltres i és tan fàcil accedir-hi. Explicant contes com el d’ahir, a les biblioteques intentem ensenyar als xiquets i xiquetes a cavalcar pel món a cavall de la imaginació!

Il·lustració de Gabriel Pacheco

Il·lustració de Gabriel Pacheco

‘El gran viatge’, un conte d’Anna Castagnoli, il·lustrat per Gabriel Pacheco, no és res més que un enorme exercici d’imaginació, i si fes un barco? I si anés al país dels pingüins? I si regalés caramels als xiquets que ho passen malament? I si…? Què bonic! Què fàcil! No ens ha de fer por deixar volar la imaginació dels xiquets, ells ho fan sovint sense ajuda i de vegades els renyem perquè ho fan massa! No cal, és una bona eina i després els anirà molt bé per a poder desenvolupar idees i projectes imaginatius que els ajudaran a guanyar-se millor la vida…

Imaginem-nos un altre món, un altre país, una altra ciutat o poble i trobarem coses que podem canviar, compartir, pintar d’altres colors… Fem la prova?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s