Recomanem …

No pot passar desapercebut, inevitable no recomanar-lo, “La increïble història del nen menjaparaules”.

el nen menjaparaules

Escrit per Marlet i amb les il·lustracions de Jordi Sunyer. Editat per Babulinka Books, web molt recomanable també de visitar.

Què passaria si un dia, un nen, es mengés la paraula alegria? I la paraula por? Una divertida història per aprendre a expressar i entendre què i com ens fan sentir les diferents emocions. Un llibre original per acompanyar-vos en el bell, intens i emotiu viatge cap a l’interior dels petits i de vosaltres mateixos.

Àlbum il·lustrat, de la col·lecció Llibres per a l’educació emocional. Eina molt útil per aprendre a expressar les diferents emocions, ALEGRIA, TRISTESA, AMOR, RÀBIA, POR. Amb aquest llibre el petit lector definirà què li passa al seu interior, entendrà i ho transmetrà per ajudar-lo.

Supervisat i amb la col·laboració  de l’Associació ELNA– Eduquem La Nostra Autoestima- és una entitat sense ànim de lucre, té per objectiu treballar l’educació socioemocional amb valors i la creativitat dins les escoles per enfortir l’autoestima i l’empatia ja sigui nens, pares i mestres.

El llibre ve acompanyat d’exercicis d’educació emocional per aprofundir al màxim en l’objectiu que pretén transmetre el llibre i per potenciar la comunicació a les llars.

Als mitjans de comunicació:

Diari El Punt Avui

Recomanat per Martí Gironell en el programa Els Matins de TV3.

Acaba la lectura amb unes breus però veritables recomanacions: aprenguem a expressar com ens sentim, no hi ha emocions bones ni dolentes i sentir és meravellós.

Així que…bona lectura!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s