El camaleó enfadat

Avui en  la sessió de l’ “Ara llegeixes tu! Lectures en veu alta” amb el nens de 2n el nostre protagonista ha estat en Bernat, “El camaleó enfadat”

camaleó enfadat

 

Escrit per Elena Angulo i il·lustracions de Cristina Durán. Editat per Lynx, de la col·lecció Ales de paper. Una lectura de 41 pàgines acompanyada d’un “Vull saber més…”, en aquest cas parla dels camaleons. Per aprendre des de la imaginació i des de la ciència.

Fulleja el llibre aquí

“En Bernat és un camaleó molt malcarat. No li agrada canviar de color ni que els altres camaleons ho facin. Sempre està sol i té color d’enfadat, i li agrada estar així. Un dia, coneix en Serafí, un altre camaleó que li fa veure que el que en Bernat pensa que és el color d’enfadat és en realitat el color de la tristor. De mica en mica, en Bernat començarà a adonar-se que tenir amics i provar els colors de totes les emocions de la vida és molt millor que estar sempre sol, trist i malhumorat.”

Un sessió on hem treballat les emocions, un joc divertit ens ha ajudat a expressar la tristor, la por, l’alegria i la timidesa.

IMG_20150226_183719_emocions

Ens veiem en la propera lectura.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s