Una fàbrica que no treu fum, però no para!

El mes de febrer ha estat ple de contes a la Biblioteca de Roquetes, de la mà de la Fàbrica de contes de Marc. La fàbrica va ser construïda el mes de setembre de 2014, per a donar un embolcall als contes que expliquem cada dimecres a la biblioteca i ha estat tota una revolució, ja que la capacitat de moure’s que té la fàbrica ha fet que moltes escoles n’hagin gaudit, sense haver de venir a la biblioteca.

fàbrica

Per a que pugui funcionar la fàbrica, cal que li posem paper, lletres, dibuixos dels personatges i a més hi posem idees i conceptes que sortiran als contes (imaginació, amistat, amor, baralla,…) Amb tot això a dins, la fàbrica ja pot funcionar, només li falten un parell d’ingredients: una bona dosi de silenci i música! Amb uns ingredients així és evident que no hi pot sortir fum!! El silenci és més o menys fàcil d’aconseguir, de vegades cal buscar una mica, però l’acabem trobant, i la música? Aquí apareix una convidada molt especial, la guitarra i una cançó genial feta per un grup fantàstic que es diu La Tresca i la Verdesca, feta especialment per a les biblioteques més posades en solfa. Aquí teniu la interpretació que en va fer Marc i que vam gravar als estudis d’Antena Caro a Roquetes:

És així com funciona i és així com està agradant a tots els públics. Al mes de febrer s’han fet 12 sessions de la fàbrica i n’han sortit 27 contes!! Gairebé una prestatgeria! Hem anat a diferents escoles del Baix Ebre i com no a Roquetes i a la biblioteca cada setmana.

Però per damunt de les xifres la importància de fer arribar les emocions dels contes és el més destacat i el que a nosaltres més ens importa. Poder provocar somriures, tristors momentànies, despertar expectació,… amb NOMÉS un llibre és un objectiu que justifica qualsevol acció que puguem fer.

guit

Els llibres no necessiten bateria, pesen poc, funcionen només obrir-los i hi ha moltes hores de feina al darrera per part de molta gent que en garanteixen l’èxit! Llegiu i que us vegin llegir, és molt cool!!

Anuncis

Un pensament sobre “Una fàbrica que no treu fum, però no para!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s