Dia Mundial de la poesia

No ens volem estar de celebrar el Dia Mundial de la poesia #dmp al twitter, tot i que és una part de la literatura que en podríem dir minoritària, en part per desconeixement. Ja que hem pogut comprovar que qui hi ha entrat, en aquest món, ni que sigui d’edat avançada, s’ha acabat enamorant dels versos.

Per això volem assumir com a pròpia la difusió del nostre fons poètic, a petits i grans, amb activitats senzilles però efectives, perquè les tractem amb naturalitat.

poemes

Els participants de Cuinem lletres i Ara llegeixes tu!, activitats de producció pròpia de la biblioteca on la lectura és la protagonista, han treballat amb ‘Tu acabes els poemes’ de Lola Casas i Mercè Arànega i fent una auca amb fragments del poema del cargol.

També vam tenir sorpresa amb la sortida de la Fàbrica de contes de Marc, d’un llibre de poemes! Treballant els rodolins i completant una poesia de Montse Ginesta ‘La princesa drac’.

ipp

Si la poesia entra a formar part de la nostra vida quotidiana, no només com a biblioteca, sinó a qualsevol casa, la viurem amb normalitat i l’aprendrem a estimar. Això ens ajudarà a alliberar els nostres pensaments, presoners de les presses.

Avui dissabte el nostre twitter ha piulat fragments de poemes de diversos autors, per fer tastets.

Proveu-ho i feliç Dia Mundial de la Poesia!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s