“Simone de Beauvoir: feminista i escriptora”

El 8 de març del 2016, en motiu del Dia Internacional de la Dona, la Biblioteca de Roquetes acull l’exposició  “Simone de Beauvoir: feminista i escriptora”. Aquesta exposició proposa un trajecte per la vida i l’obra de Simone de Beauvoir, filòsofa i escriptora, una dona que amb el seu enfrontament a les convencions dominants del seu temps va provocar debats apassionants que, encara avui, a cent anys del seu naixement, generen reflexions i polèmiques.

Simone de Beauvoir ha estat una de les figures més destacades del canvis social i simbòlic protagonitzat per les dones i el feminisme. Beauvoir va ser una de les intel·lectuals més visibles i influents des dels anys 1940 fins a la seva mort, el 1986. Es va convertir en un model de conducta, o millor, en un antimodel respecte als paràmetres tradicionals, per a moltíssimes dones. Les seves eleccions vitals es van reflectir en la seva escriptura íntima.

Expo Simone Dia Dona 2016

Dintre dels actes de celebració del Dia Internacional de la Dona, a Roquetes el proper dijous 10 de març a les 20h, la regidora de Qualitat de Vida, Maribel Belmonte, farà la Lectura del Manifest del Dia de la Dona, a l’Àrea Polivalent de la Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s