Ja estem a punt

Qui diu que l’estiu serveix per a parar el ritme? Per a desconnectar? Sí, és cert que un cop finalitza l’escola canviem el ritme, però… parar? Ben al contrari. Ens posem a treballar, preparar, organitzar les activitats que durant el proper curs realitzarem a la biblioteca.

Contes, tallers, lectures,…..

calendari

Diuen que renovar-se o morir, vull dir, no serveixen sempre les mateixes lectures amb les mateixes històries, hi han tants llibres per descobrir! Tantes històries divertides! Nous personatges per conèixer, noves aventures per viure. Descobrim-les!?

Cuinem lletres, Ara llegeixes tu! i CL3x3, clubs de lectura infantil i juvenil per a diferents edats a la biblioteca.

Cuinem lletres destinat a nens de P-5. Durant 8 sessions ens convertirem en  cuiners, el món de la cuina serà el trampolí per a la lectura. Receptes, oficis, menjars típics, …ens serviran per descobrir el meravellós món de la lectura. Tupi va al mercat, Avui farem truites, Les històries d’Àlex, A la cuina, de nit, La calçotada, entre altres, seran títols que ens acompanyaran.

Ara llegeixes tu! arriba a la seva 5a edició. Destinat als nens de primer fins tercer de primària. Lectures molt variades per a treballar temes molt diferents. La por, menjar de tot, la tolerància, el respecte, el medi ambient,el folklore, les tradicions, els hàbits, les emocions, …. Amb els títols Maria Llufa, Què hi ha per sopar?, Quina por!, El conte de vestir-me sol, La Jinju s’enamora, Estalviem energia, En Juli i la Sara problemes al pati, A mi no m’agraden els llibres, La bugada del cel, Papitis,…

CL3x3 nova proposta d’activitat per aquest any. Destinada a nens de quart de primària endavant. Tres trobades, tres lectures. I començarem amb títol “El peatge màgic”  de Norton Juster.

Així que nosaltres, ja estem a punt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s