El peatge màgic (II, III)

Donem per tancada l’experiència viscuda amb “El peatge màgic”. Wow!! Quina lectura! I quan creus que n’has sortit d’una, entres en una altra; i quan creus que ja has descobert tots els móns, n’apareix un de nou.

En la primera de les trobades les protagonistes foren les paraules, recordeu! El món Diccionòpolis amb el seu rei Azaz l’Enciclopèdic, el Mercat de les Paraules, l’abella Lletrejadora,…

En la segona, descobrirem la Vall del So amb el seu director Croma el Gran, el bosc de la Vista, personatges com en Kakofonus T. Discordant i en Xivarri, Elquemés a l’illa de les Conclusions…. Quina sessió més divertida! Jocs amb els colors, jocs amb il·lusions òptiques però també jocs amb el so, escoltàrem el silenci!

En la última de les sessions apareix Digitòpolis, el món fantàstic dels nombres, amb el seu rei Matemag. Figures geomètriques, jocs de càlcul, enigmes matemàtics,…

En Milo, el protagonista passa de ser un nen avorrit i poc motivat a descobrir que hi ha un  món ple de coses meravelloses per viure i descobrir.

Propera parada del CL3x3, “El llibre del cementiri” d’en Nel Gaiman.  De l’autor de “Coraline”, una mescla d’humor, terror i també tendresa. Publicada l’any 2008. Obra dotada amb uns quants premis i portada al món cinematogràfic l’any 2012.

descarga

“No n’hi haurà prou amb un parell d’ànimes bondadoses per fer pujar aquest nen. Caldrà un cementiri sencer”. Ningú Owens, “Ning” per als amics, és un nen com qualsevol altre. Bé, seria del tot normal si no visqués al cementiri, no fos educat per fantasmes i el seu tutor no fos un vigilant solitari que transita entre el món dels vius i dels morts.Però el perill més gran per a en “Ning” no s’amaga al cementiri, es troba al món dels vius: és allà on viu un tal Jan, l’assassí de la seva família…”

Bona lectura!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s