Serveis

La Biblioteca de Roquetes forma part de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya. Per utilitzar els nostres serveis només us cal tenir un carnet de Biblioteca Pública. Si no en teniu, adreceu-vos a la nostra biblioteca i us en farem un. Amb el carnet de biblioteca pública podràs gaudir de tots els serveis, activitats i productes que us oferim.

 

Servei de Préstec

Podeu emportar-vos en préstec un total de 30 documents (llibres, revistes, cd’s, dvd’s) durant un període de temps de 30 dies. Si necessiteu el material prestat durant més temps us en farem la renovació, sempre i quan no hi hagi cap document reservat per una altra persona.

Sales d’estudi

La Biblioteca de Roquetes disposa d’una àrea Polivalent habilitada com a sala d’estudi, en podeu fer ús de manera lliure en l’horari de la Biblioteca.

Connexions a Internet

Des de la Biblioteca de Roquetes posem a la vostra disposició ordinadors per a conectar-vos a Internet, realitzar treballs, etc. El temps de connexió és de 30 minuts prorrogable si no hi ha altres persones esperant.

Wi-fi

A més podeu conectar-vos a la nostra xarxa wi-fi des dels vostres dispositius mòbils de manera lliure i gratuïta.